söndag 31 januari 2010

Söndagskväll

Här knallar min två kära barn in i snöyran. En kvällpromenad i snö bort mot "Kullabacken", där de åkte pulka när de var lite mindre!
Jag har stickat färdigt två "varannan-för-annan"-bebishjälmar. Jag tycker om Regia, fina färger och lätt att sticka! Garn trasslet i mitten högst upp är den enda halvmeter som blev kvar, inga rester här! :-)
Det blev påtade snoddar, ville ha dem enfärgade och I-cord tog för mycket garn.I hörlurarna Neil Gaimans Neverwhere. Dottern har rekommenderat fast hon läser och jag lyssnar. Fantastisk berättelse

fredag 29 januari 2010

Fredagen den 29 januari

Veckans arbete avslutat...fast jag hann inte allt jag bort...
Fredagsmyst har vi gjort och nu tänker jag sticka...
Ska göra färdigt bebismössan tror jag. Jag tycker pyttestickan är himla kul, den gör mig lite glad men jag är inte riktigt kompis med än. Jag har svårt att få rytm, vinkeln mellan stickorna blir en annan än jag är van vid och andra manövrer än rätstickning kostar mig koncentration.
Bara för att det är så kul att lägga upp filer på youtube (kul?!) kommer här en snutt på mina händer in action. Jag jobbar liksom mer med båda stickorna, kanske bättre?
I morgon packar jag mig i väg till min gamla mamma, hon vågar sig inte iväg till affären för det är halt och blåsigt, så hon behöver dels köras till affären, dels till havet för att få se något annat än områdets tegelväggar!

Trevlig helg!

torsdag 28 januari 2010

Vårdag, vinterkväll...

Här sitter jag och sköter om familjens ekonomi.
Vän av ordning skulle kunna påpeka att det lite sent i månaden och att jag dessutom förefaller lite ofokuserad för just nu bloggar jag kanske?

Ville bara visa hur fiffigt det faktiskt går att sticka bebismössa med pyttesticka! (Ser ut som en pytteliten färgglad pirathatt!) Jag stickar en anings lösare än vanligt med den lilla stickan och har två möjliga grepp; antingen med hela handen omkring stickningen eller lite mer som en dam på kaffekalas med spretande lillfingrar.

Att det är vinter stod väldigt klart för mig när jag fick värsta sladden i en rondell idag...
Om maken läser detta; nej, jag körde inte slarvigt utan balanserat och välavvägt som alltid! "Med förutseende och fantasi", precis som jag en gång fått lära mig på Einar Svenssons bilskola i Uddevalla! Det var bara helt enkelt glashalt... lite plötsligare än min fantasi kunde förutse!

Eftersom jag är en eminent multitasking person gör jag en tredje sak just nu, jag laddar in en hörbok i iTunes, dags att byta skiva, logga in på banken och publicera detta inlägg vilket jag gör precis NU!

Torsdagen den 28 januari, vårdag?

Ja, jag är anspråkslös!
Liiite ljusare bara, så vänder jag nosen i vädret och sniffar; ja, ja det luktar lite mindre vinter i luften!
På hemväg kan jag se Sjöbefälsskolans röda tegeltorn reflektera röda solstrålar och det är vackert och om inte förvår så åtminstone senvinterkänsla...

Jo, jag vet att jag tar ut i förskott och att vi har mycket slask och is att genomleva men om man tar ut i förskott så kan man njuta av det två gånger!
Eller hur?
För sedan KOMMER den ju, på riktigt!
Våren!!!
:-)

onsdag 27 januari 2010

Onsdagen den 27 januari

Nähä, det bidde ingen snöstorm och jag fick inte kura ihop mig med filt, te, ljudbok och stickning...
Istället blev det regn och rusk och nu rasar snö och is från taket och skrämmer mig!
Har stickat lite i kväll på TEL-scrfen men jag tror inte ni skulle urskilja förlängningen, så liten är den. Men det har enbart gått åt rätt håll idag! :-)
Till helgen är det "mamma-helg" igen, bör nog förbereda mig med något trevligt och lättstickat...en "varannan-för-annan"-babymössa kanske? Ja!
Paus.
Letade upp följande glada Regiagarn: men hittade också min lilla pyttesticka som jag inte provat ännu. För liten för mössa, kanske? Eller ska jag prova? Dottern tyckte jag skulle prova att sticka miniatyrer efter att jag visat Solfjäders Youtubeklipp och jag känner att jag vill samtidigt som förväntad irritation kliar i knävecken vid tanken på de där små stickorna...
Egentligen är detta bara undanflykter, varför skulle jag inte kunna sticka vantar hos mamma? För komplicerat, typ? :-)
Är nog bara så sugen på att få sticka att jag vill göra allt på en gång!
Säkrast att jag tar en kvällsmacka nu, annars kommer jag bara påbörja något...

tisdag 26 januari 2010

Tisdagen den 26 januari

Lååång dag på jobbet som avslutades med kollegan (han med juicen och mackan före jul) erbjöd sig att "ensjälver" göra en arbetsinsats för oss båda! Han är väldigt snäll men jag stannade kvar och gjorde åtminstone en del av arbetet, så jag var SENT hemma.

Pansarsockorna är nu helt och hållet klara! De sitter på mina tassar som är obetydligt större än sonens. (När hände det?)
Nu är jag sugen på tunnare sockgarn och Boy, oh, boy, har jag gott om sådant! :-)
Kamelhårsvantarna är på G:Dessemellan leker jag med min nya elektroniska leksak och livsnödvändiga apparat:Min gamla Mp3 började vägra att radera gamla filer och sedan bytte den okontrollerat filer mellan album och tillslut övergick den till koreanska och vägrade låtsas om att vi alltid talat svenska med varandra... sicken svikare!
Dottern tyckte att det var dags för mig att få en iPod så jag valde en rosa...liten och läcker som en karamell! :-)
Måste bara vänja mig vid iTunes men är på god väg, det är inte så stor skillnad mellan det och Windows Media Player och det är jag bra på!

Nå, idag satt jag emellertid på bussen med ljudboken i öronen, Baronesse beret långt neddragen för att hålla propparna kvar och stickade på min vante så koncentrerat att jag höll på att glömma stiga av. Av någon anledning kikade jag upp i sista sekunden, fick syn på vad som höll på att hända och blev så förvirrad att jag hoppade upp med stickningen i handen och rev av mig baskern på väg ut i kalla vinterkvällen...

Någon sa att det ska bli snöstorm i natt. Helt egoistiskt hoppas jag på lika mycket snö som i november 95 så att jag inte kan gå till jobbet.... :-)

måndag 25 januari 2010

Måndagen den 25 januari

Helgen gick fort...
Fick mindre stickat än jag tänkt mig men jag har gjort färdigt pansarsockorna, lite trådar att fästa kvar bara.
TEL-scarf går framåt, fast långsammare än jag vill.
Har påbörjat kamelvantarna, eventuellt gör jag foder av det osannolikt lena mjölkfibergarnet? Inte bestämt ännu!Nästa år ska jag inte plantera amaryllisarna fullt så tätt, det är ju ett överdåd men varje blomma kommer inte fullt ut till sin rätt!d

torsdag 21 januari 2010

Torsdagen den 21 januari, Me, myself and I!

Denna utmärkelse fick jag i går av Rosenvante!
Lite senare fick jag den också från Elisabeth!

Tack båda två, för att ni tänkte på mig!

Jag har i och med detta fått fyra uppdrag;
1) Länka till den som gav mig min utmärkelse! (Done!)
2) Berätta 7 intressanta saker om mig själv....hrm... intressanta?! Om mig...?
3) Skicka vidare till 7 andra bloggare som jag vill ge utmärkelsen till! (Bara 7!!?)
4) Lämna kommentar hos dessa 7 att de fått utmärkelsen!
Om mig finns att berätta att:

1) Jag kan bli väldigt envis. Och då menar jag väldigt, väldigt envis. Men bara fläckvis, inte när det gäller att hålla i med träning eller äta nyttigt. Men när modemet ska fås att fungera. Då!

2) Jag är inte väldigt ordningssam, blev beskriven som bohemisk häromdagen, men det vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om.

3) Jag läser numera inte böcker men jag har nästan skavsår i öronen av mina Mp3-lurar; lyssnar på någon bok varje dag och somnar alltid med en "saga" av något slag. Skulle jag vakna på natten så trycker jag igång Mp3n igen.

4) Jag trivs på mitt arbete men fick jag möjlighet till ett friår eller kunde gå ned i tjänst till 20% med bevarad lön så skulle jag göra det BUMS!

5) Jag längtar ibland bort från storstaden och skulle kunna tänka mig att bo ensligt vid en liten väg bort i obygden...åtminstone skulle jag vilja prova på!

6) Jag har två fioler, spelar på en av dem någon gång i halvåret men tänker i bland att det vore roligt att spela mer.

7) Jag gillar hus och med det sagt skulle jag vilja bjuda på ett tips; TITTA på hus! Lyft blicken, låt den följa tegelmönster och takkanter! Upptäck utsmyckningar, färgade fönster och spännande torn! Hitta skyltar med upplysning om vem som byggde och bodde!

Inte vet jag om detta var så intressant men det är i alla fall saker som jag inte tror att jag skrivit om förut?!

Så nu måste jag välja 7 bloggare...Jag vill skicka utmärkelsen vidare till...egentligen fler men jag lottade lite och så blev det följande:

The Willow Fairy
Hon som stickar
Skogsflickans skapande
Knit a Little

Stickterapi
Emelie helt enkelt

Ginas stickverkstad


Oj, oj, detta blev nästan mödosamt!
Nu ska jag snart lägga kommentarerna men först måste jag visa lite mer amaryllisar, det jäser ännu i mina krukor!
Två röda och en vit stängel på gång, till helgen blir det fint!
Egentligen är denna skönhet mycket mörkare röd men ni vet ju allihop hur det är med lampljus...
Sov sött, ni som behöver och kan!

Torsdagen den 21 januari

Fast jag har ju fått från två håll,

Tack varpans Elisabeth!

då kanske jag kan skicka vidare till 14 bloggar?!
Nä, det är nog fusk...

onsdag 20 januari 2010

Onsdagskväll i lugn och ro...

Ojoj, skulle bara kasta en hastig blick "mina" bloggar och då såg jag att jag fått en AWARD!

Tack Rosenvante!


Jag blev liksom lite häpen, glad, stolt, och förfärad på en gång; finns det sju intressanta saker jag kan skriva om mig själv? Att jag har prestationsångest kanske...fast det HAR jag ju inte! Att hitta sju bra bloggar med trevliga, kreativa och intressanta bloggare kräver också eftertanke...för jag får inte ta 70 istället? :-)

Hur som helst vill jag tänka lite när jag är lite piggare än just nu. Imorgon jobbar jag dessutom till sena kvällen, men kanske jag kan ta mig en stund på eftermiddagen...?

Mitt Award-inlägg med punkter och länkar kommer alltså inte på studs men så småningom!

Idag har jag stickat lite, dels en bit på resåren på pansarsockorna och lite på Tiger Eye Lace scarf. Det är så roligt men kräver att jag får sitta liten sammanhängande stund, annars gör jag fel.

Nu ska jag emellertid sova gott. Tror jag. Och jag önskar alla sömniga detsamma! :-)

What goes up must come down...

Haha-et fastnade fint i halsen när maken en timme senare meddelar att han inte längre har internetkontakt!
Men nu är vi på igen!
Få se hur länge det varar! :-)

Onsdagen den 20 januari, HA! Dubbelt HA!

I går fick jag ge upp! Efter tre timmar kamp med ovilliga sladdar och underliga kommandon och användovänliga gränssnitt kunde jag konstatera att modemdelen funkade med det trådlösa ville inte.
Urförbannad och trött fick jag gå och lägga mig, ganska övertygad om att internet inte skulle finnas mer i detta hushåll...

Rosenkindad och pigg gjorde jag i dag ett nytt försök, gjorde EXAKT som i går och EUREKA och HALLELUJA!
HATAR sladdar och jox!

tisdag 19 januari 2010

Ginas stickblogg fyller 10000!

Titta vad man kan vinna i hennes jubileumslotteri!

Tisdagen den 19 januari, teknik!

"Nya" routern har trasslat lite (eller är det gamla modemet?) så när bredbandsleverantören erbjöd båda funktionerna i en och samma låda tackade vi ja! Och nu ska eländet installeras. Och nu kom jag ut i ca 5 sekunder innan modemet bestämde sig för att detta alltsammans blivit alldeles för jobbigt och tog PAUS!

(Hur jag lägger ut detta? Man har väl grannar med oskyddade nät, typ!) :-)

måndag 18 januari 2010

Måndagen den 18 januari

Idag har jag varit på stickcafé för första gången och det var trevligt! Dessutom fick jag min SYTYCK-vinst:Tjusigt, eller hur? (Febe på Deisy har gjort dem!)
Tack för rösten! :-)

Jag stickade på pansarsockorna men det går trögt, det är som de inte VILL bli färdiga. :-(
Nu är det "bara" resår kvar och det är tråkigt! Tur att jag gör magic loop, skulle aldrig få gjort andra sockan annars och sonen skulle få hoppa på ett ben... eller så kanske han skulle lösa det på något annat sätt, vad vet jag?

Sonen och jag var och simmade före caféet och då fick jag vatten i klockan. Lätt åtgärdat! Detta har hänt förut och det är bara att öppna med superduperverktyget, låta ligga öppen över natt och sedan skruva ihop igen!Trillade faktiskt i sjön förra sommaren på bästa Melkermanér med mobilen i fickan och den lever också ännu tack vare en natt i öppet skick. Trixet är att från början köpa low tech. Stabilt, tråkigt och okänsligt! :-)

söndag 17 januari 2010

And the winner is... :-)

4 st anmälde intresse. Jag skrev allas namn på liten lapp, klippte isär och gjorde fyra lotter. Dottern hjälpe mig dra (hade troligen varit bättre om hon filmat istället!)

Vinnaren är alltså Elisabeth!
Skicka din adress till mig så skickar jag biljetterna så snart jag bara kan! :-)
(Klicka på "Visa hela min profil" så finns mailkontaktlänk där!)

Söndagen den 17 januari, vilodag?

Pyttsan, helgen är ju veckans chans att få gjort det man behöver hemma! Så idag är det återvinning light (= papp, plast, glas, metall och tidningar(ej kuvert!) ), veckohandling och tvätt.
Men vem är jag att klaga, i går såg jag på film mitt på dagen och sedan var jag på mycket trevlig fest på kvällen.

Tre hugade biobiljettsintresserade hittills, en timme och 18 minuter kvar, just nu... :-)

lördag 16 januari 2010

Det här går som smort!

Ut med grejorna bara!
Sprid ut på köksgolvet, gärna framför någon dörr, så kanske någon förståndig människa sopar ihop hela rasket och slänger det. I sopnedkastet!
Om två timmar ska jag vara riggad i röda (något för trånga!) klänningen på väg till större fest tillsammans med maken! Ska nog ta ett bad...alldeles strax!

Kan vara bra att ha, eller hur?

Lördagen den 16 januari, tar det aldrig slut?

Jag städar, rotar, slänger och skänker bort men det blir ju inte mindre kvar! Eller?
Den första entusiasmen har ju falnat lite så jag tar lite i taget, två garderober idag. Två säckar med "skänke-bort". Men nu infinner sig nästa fast; allt som man bombsäkert visste var det var FÖRE måste nu letas lite efter... inte bra. Just nu är det ett örhänge, kan vara var som helst, inklusive slängt.

Men jag hittade också biobiljetter med kort datum. Någon som vill ha?Två stycken på SF, bäst före 20100127, så det är snabba ryck som gäller!
Lämna en kommentar att du vill ha dem före klockan 12 på söndag så är de dina! Är det många som är biosugna får jag väl använda mina supertärningar! :-)

fredag 15 januari 2010

Fredagen den 15 januari, orättvist!

I dag fick jag syn på denna: Hela månaden har jag fjantat runt och pillat med de där stora högljudda amaryllisarna och så i all tysthet har orkidén fått en blomma. En enda.

torsdag 14 januari 2010

Torsdagen den 14 januari

Hm. Sonens pansarsockor blev för små! Hur tänkte jag? Varför provade jag dem inte på honom, han finns ju här? (Grrr!!)
Så jag stickar om, fast jag är präktigt trött på det osköna garnet!
Så har jag en köldrelaterad skada; försökte tugga på en kola som legat i min jackficka och var hårdfrusen. Eftersom jag inte var beredd så slant jag och bet mig i kinden med alla mina rejäla kindtänder; när jag till slut vågade titta så var det inte en vacker syn... SÅÅÅ himla dumt men inte gör det ett "tugg" mindre ont för det!
För att trösta mig fick jag tjuvstarta lite på mitt kamelgarn; jag stickade överraskande nog en provlapp!

onsdag 13 januari 2010

Onsdagen den 13 januari, magi?!

Jag tittar inte på alla youtube-klipp i bloggar och definitivt inte sådana som är illa filmade...men gör ett undantag, titta på min lusiga filmsnutt!

Visst är det kul?
Jag lägger med två stillbilder för den som vägrar kolla youtube!
Ovanifrån:Nedifrån:På andra gröna randen från stickan räknat, fyra maskor från vänster har jag stickat fel. Det syns rätt så bra! :-)
Morden i Midsomer, here I come!

tisdag 12 januari 2010

GOTCHA!

Jo! Jag gillar vallmo och liknande och så tycker jag om doftande blommor!

Tisdagen den 12 januari, oxdagar

Ojoj, nu blev det tungt i backen...
Vaknar varje morgon, rosenkindad och barnsligt övertygad om att just idag ska jag komma i kapp och varje eftermiddag lika lång i fejan som en fågelholk, för nej, jag hann inte...
Nåväl, sonen hade låst sig ute idag så han kom till jobbet och vi tog vägen om biblioteket hem och jag hittade en bok om skuggstickning.
I höstas hittade sonen en sida om optisk stickning som han tyckte såg kul ut och jag lovade att vid tillfälle förstå mig på det. (Jag länkade till en bild här men fick tydligen inte det!)
Sedan har det typ... vilat... men i och med boken så kanske jag ska försöka mig på det i alla fall. Men jag börjar nog med en grytlapp, typ! :-)

Snart har halva januari gått, då är det februari och det är en kort månad (för det mesta!) och sedan kan man börja tänka på små krukor med frön i...
Skulle fotograferat alla mina fröpåsar men den förbaskade kameran har fått fötter igen... tredje gången sedan mitten av januari!!! Men jag ska nog fånga in den igen, lägga mig i bakhåll och hoppa fram när den inget alls anar! :-)

söndag 10 januari 2010

Vi då?

När gästerna gått (den mustiga grytan blev god men inte så MUSTIG som jag tänkt mig...) kastade jag mig som en rasande furie över julpyntet. Svisch, svisch, bort, bort! Ner i lådor och maken tog hand om granen. Men när vi var klara och maken åkt ned i källaren med pyntet kom jag in i vardagsrummet:Att man alltid glömmer något!

Har stickat klart första halvan av TEL-scarfen men sedan blev det sådär besvärligt igen! Både för många och för få maskor och så TAPPADE jag ett gäng! Haha!

Tror jag kryper i mjukisbyxor och placerar mig i soffan med sonens pansarsockor. Är nog mest sugen på mina kamelhårsvantar just nu men är supersträng; INTE starta något nytt förrän föregående projekt är klart! Då blir jag stressad och tappar lusten!

Söndagen den 10 januari, sista julsvängen

Lite jul i efterhand idag, det kommer gäster med paket...så pyntet är kvar men det blir inte julmat alls. Mustig höstgryta är vad jag tror puttrar på spisen och så mitt säkra kort, kiwisallad.
Bra med gäster för maken och jag fick lite ny fart med att plocka undan i våra påsar och kartonger...

lördag 9 januari 2010

Lördagen den 9 januari

Idag var maken och jag på återvinningscentralen. Det är lite hetsig stämning där och så var det förstås kallt så alla var väldigt osällskapliga.
Utom en gentleman som räddade min plastback åt mig ur elektronikskrotscontainern! (Japp, vi hade mycket elektronikskrot!)

Men lite underligt är det; för att komma in på området är man tvungen att ha ett entrékort. Och bommen gick ned mellan varje bil och mannen som övervakade bommen nöjde sig inte med att maken viftade lite med sitt kort: "VISA KORTET IGEN!"
Undrar vad de oroar sig för? Att folk ska komma körande från Kungsbacka med sina trasiga kaffebryggare och strykjärn? Snika sig in i en rusch och dumpa frigolit?
Vore inte det högt betyg för återvinningsstationen bara, att folk gärna kommer med sina grejor? Eller får de inte konkurrera?
Troligen är det något med detta som jag inte begriper!

fredag 8 januari 2010

Taxi, hallå, taxi!

Hm, jag har kört mycket idag. Kall dag och krasslig dotter och frusen make och nyöppnad garnaffär...
I alla fall; sonen och jag åt semlor idag. Jag vet, alldeles för tidigt och så, men gott var det!

Garnaffären var fin men det känns som man kanske skulle titta in om en vecka eller två, när de kommit mer i ordning.
Jag kände inte till affären i Torslanda men det är så som The Willow Fairy säger, de har ett annat sortiment av garn än i min "vanliga", Deisys.Jag hittade inget hett "must-have-item" men förmådde mig i alla fall att köpa två nystan vackra strumpgarn. ;-)
Har ju en sockbok att ta itu med och bara ett 20-tal möjliga strump-och sock-garner...

FRÅN OCH MED NU ÄR DET KÖPSTOPP, ABSOLUT!
Alltså, garn, då...

Liv i löken!

Av min 10 övervintrade amaryllislökar har jag ju i år fått väldigt mycket blommor från 9: En enda lök har inte visat minsta vilja att ens skjuta upp några blad. Men titta här! Den lever ännu! Sådant som kallas sidovinst, eller? :-)

Fortsättning...

"Du såg det här, va´, med garn?" Sonens stämma denna gång. De tänker på mig!
(Sonen kan tänka sig att följa med,dessutom!)

Fredagen den 8 januari, skolstart

Här går man omkring i allsköns ro och plickplockar och mediterar sig in i tanken att en arbetsdag tagit sin början när man hör makens röst: "En ny garnaffär har öppnat."
Öppningserbjudanden idag och i morgon.
Hur förhåller man sig till det, nu då?
(KarMa i Linnéstaden)
Tål att tänkas på...

torsdag 7 januari 2010

Torsdagskväll

Sopplunch på Steinbrenner & Nyberg kan rekommenderas! För 87 kr fick jag god, rykande het, grön ärtsoppa och härligt bröd med smör och ost och därpå tårtbuffé! Så mycket jag kunde knöla i mig och kaffe till!

När jag kom hem var internet trasigt och det var delvis leverantörens fel men så anslöt sig vår router till protestaktionen så där fick jag lite pyssel. Lika mycket som jag hatar just det pysslet, lika obändigt mallig blir jag när det funkar igen! Haha!

Råkade nog köpa lite garn idag igen...
Ljust grått garn till en likadan mössa till som den lila jag just stickat, antingen till dottern eller mig själv, har lite idéer om passform och så garn som sonen tycker verkar spännande med kamelhår i.
Egentligen skulle jag bara ha Knit Pro-tippar för det är jobbigt att sticka sonens pansarsockar på gammal stel rundsticka.

Torsdagen den 7 januari, sista lovdagen

För barnen, vill säga. Själv arbetade jag en del i går och i dag var jag uppe med tuppen. Gillar det, njuter av tystnaden och ensamheten och är SÅÅ effektiv!
I går avslutade jag beanien som inte riktigt blev som beskrivningen tänkt sig men lite mer som beställaren, dottern, tänkt. Skönt att sticka för någon som säger hur hon vill ha det så att man kan försöka ändra tills det blir så nära rätt som möjligt. För att undvika för mycket veck i toppen minskade jag 16 maskor vartannat varv, vet inte om jag kunde gjort den ännu slätare genom att kanske börjat minskningarna tidigare och minskat långsammare, kanske bara 12 maskor per varv? Nyttig övning, jag kan sticka en till mössa och testa! (Jag GILLAR ju att sticka, och GÄRNA sådär, rakt på!)
Mössan är emellertid len som silke och med en härlig lyster som inte framgår av fotona!TEL-scarfen går framåt, slowly, slowly. Det retar mig lite att jag inte lär mig de där förbaskade 16 varven utantill utan måste sitta och kolla på diagrammet och mumla swOOOp när det är yo alternativt "yaRRRn over!" med överdriven skotsk accent. Jajamän, outhärdlig i sällskap. Får sitta isolerad i en skrubb! :-)
Lite senare idag ska jag på sopp-och kaklunch på Steinbrenner & Nyberg med en gammal arbetskamrat. Det ska bli trevligt och troligen mycket gott, har inte testat förut men hört massor av förtjusta och mätta personer lovprisa det hela!

onsdag 6 januari 2010

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Det kan gälla miljön såväl som mobbning! Dottern visar sina nya friendsstrumpor:Undrar om den djupröda amaryllisen är den som inte kommer alls? Denna är i alla fall också vacker!

Lunchpaus

Sonen hjälper till: